Sayfalar

31 Temmuz 2010 Cumartesi

YELEK ÖTESİ!!!!! VOL :1

Bugün yine çok yoğun geçti.İşle alakalı bazı gelişmeler var.Ama ben yine tam anlamıyla olunca söylemek istiyorum.
Akşam 'YEKOWAISTCOAT by Yeşim Koç' markasının güzel sahibesi
Yeşim Koç'un ve marka danışmanı Bülent Göncü'nün   daveti üzerine ofislerine gittim. Sevgili Yeşim , beni güzel gülümsemesiyle 'yelek cennetine hoşgeldin' diyerek  buyur etti  içeri.

Kelimenin tam anlamıyla tam bir sanat atölyesi.İlk girdiğim an , merabadan sonra tabi :) içimden benimde kendime ait böyle bir yerim olmalı!! dedim. Mükemmel tablolar duvarları kaplıyor.
İçeri girdiğimde bakalım yelek cennetine dedim ve aslında 'yelek cennetinin' mecazi anlamda söylenmediğini gördüm.Gerçekten yelek cenneti.En önemli özelliği ise sadece bir tane kişiye özel olması.Aynı yeleğin farklı bedenini bile yapmadığını söylüyor Yeşim Hanım.Bu sizcede çok önemli birşey  değil mi ? Tabi eşofman altına ugg giyinip çıkan kişilerden değilseniz !! Ben orjinal olmak ,farklı giyinmek istiyorum diyorsanız 'YEKOWISTCOAT by Yeşim Koç' sizin için doğru adres. Fotoğrafları Maçka Parkında çektik.İkinci postta da Atölyede çekilmiş fotoğraflar var. O zaman ne demek istediğimi tam anlamıyla ifade edebilirim.






















25 Temmuz 2010 Pazar

AÇIKLIYORUM!

Bugün pazardı ama benim için tüm gün tembellik yapılan klasik pazarlardan değildi. Sabah erkenden uyandım bir elbise diktim. Sonra arkadaşlarımla buluştum. Güzel bir gündü.
Biliyorsunuz size uzun zamandır bişey açıklıyacağımı söylemiştim. Artık açıklıyorum...   kendime bir atölye kurdum. Uzun zamandır bu işle uğraşıyordum. Hala istediğim gibi değil eksikleri çok ama zamanla yapabileceğimi ümit ediyorum. Yada benim hayal ettiklerim daha büyük olduğu için gözüme güzel gelmiyor. (bilemiyorum).  Gelmek görmek veya elbise diktirmek isteyen olursa benimle ela_duygu@hotmail.com adresinden veya  facebooktan (ayrıca Duygu Cinislioglu olarak ta arayabilirsiniz) iletişime geçebilirsiniz.
Diktiğim elbiseleri bazı butiklere de satıcam. Hepsinin adreslerini vericem sizlere.
Sanırım bir sonraki postta diktiklerimi sergileyeceğim ve dikmeye devam edeceğim. Şimdilik kendinize iyi bakın ve havalar çok sıcak lütfen dikkat edin :)










Straplez:Stradivarius
Tayt:?
Ayakkabı:Victoria Secret
Çanta:Miss 60

22 Temmuz 2010 Perşembe

DOĞUM GÜNÜM :)

Artık yeni yazılarım burada olucak.İzlemek isteyenler buradan izleyebilir ,yorumlarını buradan atabilirler.
Bugün doğum günüm buraya taşındığıma göre dememekki benim için uğurlu site bu site :) Doğum günüm olduğu için hepinize kocaman öpücükk :)











ÜSt:See by Chole
Etek,ayakkabı,gözlük ???

OTTO e.c BUTİK!!!!

Bugün çok çalıştığımı söylemiştim.Bakın ikinci postumu yapıyorum.Çalışkan bloggerim bu aralar (maşallah) :).Tesadüfen keşfettiğim bir butikten bahsetmek istiyorum.Otto e.c butik.Sahibi Elif çok şeker bir insan.Aslında geniş çapta bir styling yapmak isterdim ama zamanım yoktu.O yüzden üzerimde gördüğünüz mükemmel parçayla sizlere butiği tanıtmak istedim.Elbisenin özelliği vintage 55-60 yıllık bir elbise olması.Benim butikte en beğendiğim parçalardan biriydi.Elif bunu satmıyor çünkü ilham alıyormuş.Tabiki siparişle aynısını yapıyor.En alt katı atölye diğer iki katı da güzel tasarımları ciddi anlamda çoooook ucuza bulabileceğiniz bir butik .Bu tesadüf buluşma bize birde iş birliği getirdi:) Benim tasarımlarımı da OTTO butikte bulabiliceksiniz.Ama hemen değil çok kısa zaman sonra haber veririm :)



Otto e.c butik adres:Türkgücü cad.No:74/A Cihangir

BEAUTIFUL WALL VOL:1

Bugün çok yoğun geçti.Yoğunluk artı hava sıcaklığı birleşince durum çok fena oluyor:) Ama çalışmak lazım:)

Blogumu yakından takip edenler benim arka plan sevdamı anlamışlardır az çok. Burayı ilk gördüğüm zaman tam benlik demiştim.Uzun zamandır burada fotoğraf çekilmek aklımdaydı.Bugün de tesadüfen burası denk geldi.Çok yakın arkadaşımın arkadaşının :) evide hemen ilerisindeymiş.Hımm dedim bunu öğrendiğim iyi oldu.Styling yaptık ama diğer kombinasyonları bugün yayınlamayacağım.Zaten iki kombinasyon daha var çok yok.Yarın bi gün yayınlarım sırayla.







t-shirt:Moschino

Şort:Zara kardeşim modifiyeledi (:

Ayakkabı:Micheal Kors

Gözlük:Erkan'ın