Sayfalar

25 Temmuz 2010 Pazar

AÇIKLIYORUM!

Bugün pazardı ama benim için tüm gün tembellik yapılan klasik pazarlardan değildi. Sabah erkenden uyandım bir elbise diktim. Sonra arkadaşlarımla buluştum. Güzel bir gündü.
Biliyorsunuz size uzun zamandır bişey açıklıyacağımı söylemiştim. Artık açıklıyorum...   kendime bir atölye kurdum. Uzun zamandır bu işle uğraşıyordum. Hala istediğim gibi değil eksikleri çok ama zamanla yapabileceğimi ümit ediyorum. Yada benim hayal ettiklerim daha büyük olduğu için gözüme güzel gelmiyor. (bilemiyorum).  Gelmek görmek veya elbise diktirmek isteyen olursa benimle ela_duygu@hotmail.com adresinden veya  facebooktan (ayrıca Duygu Cinislioglu olarak ta arayabilirsiniz) iletişime geçebilirsiniz.
Diktiğim elbiseleri bazı butiklere de satıcam. Hepsinin adreslerini vericem sizlere.
Sanırım bir sonraki postta diktiklerimi sergileyeceğim ve dikmeye devam edeceğim. Şimdilik kendinize iyi bakın ve havalar çok sıcak lütfen dikkat edin :)










Straplez:Stradivarius
Tayt:?
Ayakkabı:Victoria Secret
Çanta:Miss 60

8 yorum:

TuLûAt dedi ki...

Tebrik ediyor, başarılar diliyorum.. Yaptığınızın, yapmak istediğinizin en iyisini yapıncaya kadar..

MODA DUYGUSU dedi ki...

çok teşekkür ederim durmak yok hedeflere ulaşana kadar :)

Adsız dedi ki...

çok çokkkk başarılar :)

MODA DUYGUSU dedi ki...

çok teşekkürler İlknur'cum :D:D

ışılay. dedi ki...

tebrik ederim :)) Fotoğraflara da bayıldım.

MODA DUYGUSU dedi ki...

çok teşekkür ederim Işılay canım :)

Duygu Fedakar dedi ki...

çok sevindim taqtlım tebrik ederim.inşallah hayal ettiklerine ulaşırsın bunu büyük hayallerine ulaştırıcak basamak olarak gör.İnşallah ünlü bi modacı olur benim gelinligimide sen dikersin:)

MODA DUYGUSU dedi ki...

çok teşekkür ederim Simon.İnşallah canım benim.Ben de öyle görüyorum yaşım çok büyük değil istediklerimi yapabilirim diye düşünüyorum ve bunlar bir basamak.
GElinlik konusunda da arkadaşlarımda senin gibi düşünüyor.Böylesine özel birşey dikme düşüncesi bile çok heyecan verici :) umarım olur