Sayfalar

31 Temmuz 2010 Cumartesi

YELEK ÖTESİ!!!!! VOL :1

Bugün yine çok yoğun geçti.İşle alakalı bazı gelişmeler var.Ama ben yine tam anlamıyla olunca söylemek istiyorum.
Akşam 'YEKOWAISTCOAT by Yeşim Koç' markasının güzel sahibesi
Yeşim Koç'un ve marka danışmanı Bülent Göncü'nün   daveti üzerine ofislerine gittim. Sevgili Yeşim , beni güzel gülümsemesiyle 'yelek cennetine hoşgeldin' diyerek  buyur etti  içeri.

Kelimenin tam anlamıyla tam bir sanat atölyesi.İlk girdiğim an , merabadan sonra tabi :) içimden benimde kendime ait böyle bir yerim olmalı!! dedim. Mükemmel tablolar duvarları kaplıyor.
İçeri girdiğimde bakalım yelek cennetine dedim ve aslında 'yelek cennetinin' mecazi anlamda söylenmediğini gördüm.Gerçekten yelek cenneti.En önemli özelliği ise sadece bir tane kişiye özel olması.Aynı yeleğin farklı bedenini bile yapmadığını söylüyor Yeşim Hanım.Bu sizcede çok önemli birşey  değil mi ? Tabi eşofman altına ugg giyinip çıkan kişilerden değilseniz !! Ben orjinal olmak ,farklı giyinmek istiyorum diyorsanız 'YEKOWISTCOAT by Yeşim Koç' sizin için doğru adres. Fotoğrafları Maçka Parkında çektik.İkinci postta da Atölyede çekilmiş fotoğraflar var. O zaman ne demek istediğimi tam anlamıyla ifade edebilirim.






















2 yorum:

---!Fashion Passion!--- dedi ki...

yeleklere bayıldım, blogunu yeni keşfettim ve hemen izleyicin oldum, bu arada bnm de ikizimle açtığım bi moda blogum var, eğer bakmak istersen

http://aycatugce-tuna.blogspot.com/

MODA DUYGUSU dedi ki...

yeleklere bende bayıldım:)
Blogumu beğenmenize çok sevindim :) Benim ikizlere çok ayrı bi ilgim vardır özellikle aynı yumurta ikizlerine.Hatta size komik bişe daha söliiim :) hep arkadaşlarıma fln konu açılınca derim ki inşallah benim ileride ikizlerim olur :) çok sempatik bi durum bence :) Ben şimdi sizin bloga gitmek ve hemen incelemek istiorm :)