Sayfalar

3 Haziran 2012 Pazar

BUILDING BAĞDAT CADDESİ AÇILIŞI !!!!

Herkese merhaba bugün Bağdat caddesi Building açılışında harika bir gün geçirdim.. 
Tasarımlarımın Building'te yer alması bile beni çok mutlu ediyorken , mağazaya ilk girdiğimde insanların tasarımlarımı çok beğendiğini duyunca mutluluğum katlandı.. 
Bir sürü güzel tasarımlar yer alıyor...Günlük , abiye, şık, sade , salaş v.b.. 
Oldukça uygun fiyatlara tasarım giyinip , farklı olmak istiyorsanız mutlaka uğrayın derim.. 
Ben Selim Baklacının sarı straplez bir elbisesi vardı onu mutlaka almak istiyorum.Ayrıca Cihan Nacar'ın bikinilerinden..Özlem Ahıakın'ın beyaz , mavi elbisesini, Mybestfriends eteklerden.. 
Galiba çaktırmadan tatil planları yapıyorum :)
Bu arada çok kötü göründüğümü düşünüyorum.. Çünkü dün arkadaşımın düğünündeydim ve sabaha kadar dans ettik:)Yoruldum çok çok.. Gelinin buketini de ben kaptım:) 
Hadi bakalım hayırlısı :)
Düğün demişken twitter ve facebook'tan yaşadığım ilişkimi sonlandırdığımı duyurmuştum...Blogdan takip eden takipçilerime buradan da duyurmuş olayım.. 






Bütün gün bu caaanımmm ayakkabılarla ; bu taşların üstündeydim :// ühüühüüüü
Tasarımlarımın askıda ki hali :)


Sizlerin PinkyLola olarak tanıdığı sevgili Melis:) Kendisine diyorum ki şu sarı metal olan yüzüğe dikkat et her an çalınabilir :) Gülüyor :) Sizce de hakkım yok mu yani :)??

Workshop'ta tasarladığım t-shirtler :)



Gömlek:Vintage
Pantolon: Beymen Club
Ayakkabı : Dolce Gabbana
Çanta : Mango

3 yorum:

ZeynCo dedi ki...

ben bugun gordum o tasarımları, çok farklı desenlerini begendim=) ancak yukardalardı o yüzden tasarımcısına ve fıyatlarına bakamamıştım=) tebrikederim =) darısı basımaa

Adsız dedi ki...

aksine yine çok şık hoş görünüyorsun. yazının sonunda ilişkimiz sonlandırmıştım tekrar başladık demeni umuyordum:/ twitterdan görmüştüm ve gerçekten çok üzüldüm. tabikide senin için en iyisi neyse öyle olsun tüm kalbimle diliyorum:) tasarımlarınıda keşke istanbulda olupta o askıda görebilseydim daha da yksel işinde inşallah:)çok konuştum öptüm çok seni:)

PinkyLoLa dedi ki...

En iyisi Yüzükten versiyonlar yapmak olacak galiba :)bEN Yapayım ama gumus uzerı altın kaplama apmam daha mantıklı olacaktır,yoksa çıkacağı rakamı dusunmek bile istemiyorum :)
İsteyen olursa ,Blog yada twitter üzerinden ulaşabılırsınız.

pinkylolamarka.blogspot.com
pinkylolamarka
veya melis__ekin
twitter :)
Yazı pek keyifli olmuş.bende eksık fotolar olunca daha farklı bir konseptte yazdım.
sevgıler