Sayfalar

12 Ekim 2010 Salı

ANNEYLE KUMAŞ BOYAMA !!






İki gün önce söz verdiğim gibi Eminönü-Sirkeci postumla karşınızdayım :)
Oralarda ne mi yaptım? Annemle kumaş boyamaya ve takıya merak saldık . Gittik  şimdilik kumaş boyamak için gerekli malzemeler aldık. Benim bir huyum vardır.Özellikle ilkkez alışverişini yapıcağım ürünlerde  heryere bakarım ve en son alırım.. Anlıyacağınız Sirkeci'den Eminönü'ne kadar ne kadar boya satan yer varsa hepsine baktık :) İthal boyalar daha pahalıydı yerlilere göre.Aslında onlar daha iyimiş ama biz kendimize güvenemediğimizden şimdilik ucuzla başlayalım eğer sınıfı geçersek alırız diye fikir birliğinde bulunduk ve yerli malı yurdun malı boyalarımızla evin yolunu tuttuk :) Söylemeden geçemicem mısır çarşısında bir karışık çaylar var.Harika :) kışın üşüyen bünyeler için ideal :) Kesinlikle tavsiye ediyorum :) Bu arada CS3te denemeler yapıyorum artık fotoğraflarıma :) Bu konuda uzman olan okuyucularım varsa eleştirel yorumlar bekliyorum :) 
Bu hafta benim için çok yoğun geçicek hem çok plan yaptım.Hemde uymak zorunda olduğum programlar var.Havada soğuk.: / Cuma günü bir elbiseye başlamıştım haftasonu çalışmadım bugün bitti.Bugünde aklıma çok değişik bir ceket geldi.Önce deneme yaptım küçük bir yerini tam istediğim gibi durdu :) Ben ceketin bitmiş halini feci merak ediyorum.Biter bitmez sizinlede paylaşmak istiyorum :)Bi çoğunuzun beğeniceğinden eminim :) 
Hepinizi kocamn öptüm muaahhh <3
t-shirt:Guess
Kazak:Moschino
Çanta ve Etek:Miss 60
Çorap :Pazardann :)
Ayakkabı: Pepe jeans 

7 yorum:

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

Çok hoş görünüyorsun cnm benim herzamanki gibi... ;)

MODA DUYGUSU dedi ki...

cok tesekkur ederim fıstığım <3

Stilcatcher dedi ki...

şu kumaş boyama işine bi cesaret etsem de yapsam bende.Ama el beceresi lazım ,bende de o yok :)))
Ceketini merak ettim.

Onur Çiçek dedi ki...

merakla bekliyrz o zaman

xxyy dedi ki...

love the boots and the top.xx

http://provocativecouture.blogspot.com/

deniz saatçioğlu dedi ki...

Merhaba,
Blogumu izleyen ilk blogger olduğun için sana teşekkür etmek istedim. Benden daha tecrübeli olduğun için tavsiyelerine ihtiyacım olabilir her an:)) Görüşmek üzere.

MODA DUYGUSU dedi ki...

@ıtır Canım beceri gerekiyor evet ama çalışa çalışa da yapanlar var ellerini alıştırıyorlar.Bloggerlardan denizeslek ve tuucedadandi ile gorustugumde benim atolyede bir gun wintage parcaları onarma gibi bişeyler yapalım dedik o gun sanatsal baska seyler de yapabiliriz sende gelirsin ayarlayıp kumas boyayabilirsin mesela ne dersin :)
Cekette bitti ama atolyede suan o yuzden fotografını henuz goremıorsunuz (pazar Lazy butikte olucak)
@retromodda takibe devam en kısa zamanda görüceksiniz calısmalarımı annem basladı bile :)
@Alina A thank u beby
@deniz Rica ederim canım benim.Bende her an senden haber beklerim yardımcı olabiliceği her konuda mutlaka yardımcı olurum öptüm kocaman .Başarılar diliyorum.