Sayfalar

7 Ekim 2010 Perşembe

PAPER FACES BUTİK

Bugün çok hastaydım.İşe bile gitmedim.Evde akşama kadar dinlendim.Akşamda Beril Öke Gülen'in 'paper faces' markası butik açılışına gittim.Aslında orada Bilun'la buluşucaktık ama bir yanlış anlaşılma sonucunda ben geç kaldım.Giderken ayaklarım geri geri gitti.Butiğe girene kadar geri mi dönsem diye diye gittim :) Ama şuan diyorum ki iyiki gitmişim.Hem güzel bir butik keşfettim.Hem tatlı bir kızla tanıştım.
Eğer farklı giyinmek istiyorsanız mutlaka uğramanız gereken bir butik.Bilun'un saç aksesuarları,Barış Tatar'ın futuristik tasarımları(özellikle ceketlere bayıldım)Rana Öztok ayakkabıları ve ismini sayamadığım birkaç designer ürünleri daha var.
Ayrıca Beril'in de bir  blogger  olduğunu biliyor muydunuz?

Ayakkabılar şahane Rana Öztok'tan.Ben şeffaflı maviliyi en çok sevdim.


Beril'in annesinin yaptığı sabundan hediyelikler.Hepsinde çok emek var ve hepsinin rengi dokusu birbirinden farklı..Sizin fikrinizi merak ettim ama ben çok sevdim.En azından aklınızda alternatif bir hediye seçeneği olarak kalsın:) 
Bilun'un saç aksesuarı ve Rana Öztok ayakkabısı.Ayakkabının detaylarını çok sevdim( ojelerimi gözden kaçırmayın mat mat :) )
Şimdide Beril,Ben ve kombinasyonum :) Ceketi daha önce blogumda yazmıştım.Boş olarak aldım ve süslemelerini ben yaptım.Ben çok seviyorum ve bugün herkes çok beğendi.Okuyucularım ne düşünüyor acaba ceketim hakkında :)



Gömlek:Jack Wills
Etek: Vero moda
Çorap:Penti
Ayakkbı:Betsey Johnson

Süngü Sokak Adil Bey Apt. 14A Firuzağa / Beyoğlu 

8 yorum:

Kürksever dedi ki...

Ceket çok güzel, etekle mükemmel bir ikili olmuşlar, ayrıca süslemeler çok profesyonelce yapılmış duruyorlar. Ayrıca çok güzel poz vermişsiniz!

Böyle butikler moda sektörünü de besleyecektir, buna inanıyorum.

MODA DUYGUSU dedi ki...

Beğenmene çok sevindim.1 günümü almıştı o süslemeleri dikmek.Çok özenmiştim :)
Evet bencede butiklerin moda sektörüne katkısı oluyor.İnşallah benimde butiğim olur bende çok istiyorum :)

modda twin dedi ki...

bende gelmeliydim pouuuf ndn bukar yogun calısıormki senide cok ozledm cicccimmmm yaaa :( <3

Stil Direktoru dedi ki...

1 gün demişsin bak emek ne kadarda değerli bu arada canım inşallah olur be canım. Hahah beyaz atlı prens var inan ki sana doğru gelsin, sürekli imgeleme yap demiştim sana tanıştığımız zamanda unutma bunu emi? Ne güzel demişsin benim içinde hüplet eme kuzu etiyse kendin için ye sevmem :) Bu arada blog demişsin. Ben sana ne diyorum hep, olurunu bırak koyver gitsin, sadece sen ol. O zaman emin ol istediğin yere gelecek, başarı popüleriteden çok insanların seni sevmesi, acına, sevincine ortak olmasıdır sakın unutma bunu Duygu'cum :) Kavuştuk canım bu sabah geldi :) Sağolasın

modafobik dedi ki...

Oh geçmiş olsun yaa, ben de hastaydım bu hafta :/ Tabii senn hastayım diye gitme işeeee akşam açılışlara git ehem umarım okumuyodur patronunu blogunu hehe (: valla güzel bi post olmuş ellerine sağlıkkk, gidemeyenler *an example me :D* bu fotolarla gitmiş kadar olduu !

MODA DUYGUSU dedi ki...

@ modafobik sanada cok gecmiş olsun canım bu havalara dikkat karakış geldi :( akşam iyi hissetmiştim aslında Bilun'da twitterdan dürtünce kalktım gittim valla :) benim bi patronum yok çünkü benim kendi işim ama kendime karşı çok sertimdir :) keşke bi patronum olsa da o kızsa bitse.Hatta bazen kendime kızma olayını o kadar abartırım ki kendime bu kez ayy yeter olan oldu die kızarım :D haha böyle ilginç bir huy işte :)
@ Stil direktörü inşallah Edacıımmm nedense kimseden hoslanamıorm :( ama olucağını biliyorum :) bak imgeledim :=) senin yerine de yerim dicem ama fazla yiyemiorum ki bende kuş kadar :) blog konusunda da şöyle bir sıkıntım var ben fotolarda çok soğuk duruorm .Makineyi gorunce ciddileşiyorum o yüzden gercek halimi yansıtamıorm :) Hatta IFW de yeni tanıstgım blogger kızlar bıle dedi biz seni daha soguk sanıyorduk dedi :) herkes senin gibi sanslı deil bu konuda :)
Ayy kavusmanıza cok sevindim Allah bundan buyuk ayrılık wermesın:)
@ twin keske gelseydin aksamdı bende çok geç gittim biraz takılıp cıktım hem bulusmus olurduk ne guzel bende seni özledim valla :)

Beril Öke Gülen dedi ki...

çok teşekkür ederim canım tekrar, en kısa zamanda tasarımlarını görmek için de bekliyorum butiğime :) sevgiler.. :)

MODA DUYGUSU dedi ki...

Rica ederim Beril'cim 1-2 güne kadar gelmeyi planlıyorum görüşmek dilği ile :)