Sayfalar

19 Nisan 2010 Pazartesi

SÜPER!


Mükemmel.

13 yorum:

Stil Direktoru dedi ki...

(www.modaduygusu.blogspot.com) bayıldım nerden bu kuzum bu arada anneannem de böyle diyor canım. Ama artık güzel haberler verecek duruma gelelim istiyorum canım. Duaların için Allah razı olsun güzelim, kombin için de tabii ki. Sağlık olunca kombin falan bahane oluyor ne yazık ki :( Sevgiler canım.

MODA DUYGUSU dedi ki...

Versace bu ayakkabının markası bende bayıldım gerçekten mükkemmel ötesi.Arzulanası bir ayakkabı.
İnşallah Allah'ın izniyle güzel haberlerinin duyucaz yakında.İnanır mısın bugün aklımdan geçtin dedim dua edicektim ve ettim inşallah işe yarar.sevgilerimle

Stil Direktoru dedi ki...

Hadi ya ben Versace'de 3 sene 4 katın yöneticiliğini yapmıştım yazmıştım da blogda bak sen ya bayıldım resmen. Canımsın inanırım tabii binlerce kez sağol balımsın

MODA DUYGUSU dedi ki...

Ne güzel bir iş yapmışsın tam benlik:)İnsanın çalıştıkça çalışası gelir:)
Rica ederim ne demek insanlar zor günlerinde birbirine destek olmalı Bende elimden geldiğince yanındayım edicim:)

Stil Direktoru dedi ki...

Sorma kuzu darısı başına ama zordu be o günler hele MANGO'da müdür olduğum yıllar kazancı süperdi limuzin kiralayıp gezerdik kız kıza hehe ama değmez deli işi be. Tekrar sağol canım

MODA DUYGUSU dedi ki...

haahhaha gerçekten süpersin.Kızkıza cidden unutulmaz bir eğlence:)

Stil Direktoru dedi ki...

Öyleydi be şeker ama o kız dediğim çakallar parayı kesince dost olmaktan da çıktılar :) Bu arada yorum panelinden kelime doğrulamyı hayır yapsana çile be böyle yazmak :)

MODA DUYGUSU dedi ki...

kaldırdım kelime doğrulamayı rahat rahat kaynatabiliriz artık:)Zaten bu çok yaygın bir durum.İnsan gerçekten maddi durumu bozukken ve kötü gününde ayırt edebiliyor dostunu.İyi günde herkes yanında zaten:)

Stil Direktoru dedi ki...

Oh süper, ya daha trajikomik olanı dinle canım, bu hatunlar ona buna meze olmasın diye, ben maaşımı alır aleme akardık. Reina'sından Paper Moon'una kadar karıya kıza ne para yedirdim ahha sorma gitsin :) Erkek olsam işime yarardı :)) Ah ah yemeseydim de kocişimle yerdim şimdi. Sağolsun ben onun gaymeleri yer oldu şimdik :))

MODA DUYGUSU dedi ki...

hahaha valla koptum cidden:) işte hep iyi niyetten paylaşımcı olmaktan geliyor ne geliyorsa aslında sen iyi birşey yapıyorsun belki olması gereken ama değer bilmez insanlar daha yaygın olduğundan sonuç iyiniyeti suistimal.Fakat her ne olursa olsun Allah'ın adaleti işte sen şuan çok mutlusun.Mutlu bir yuvan var.Maşşallah.O hatunlar ne alemde belli mi :)

Stil Direktoru dedi ki...

Diyecektim ağzımdan aldın sen çok yaşa inan! Yemin ederin onlar şu an meze oldular, babaları yaşlarında adamlarla çıkıyorlar! Aynen öyle ilahi denge işte bebek. Daha güzel hayatı aşkı sana nasip etsin Allah baba :) mucx şeker

MODA DUYGUSU dedi ki...

:) aminn canım benim çok tşk ederim iyi dileklerin için.Hayırlı biri olcaksa olsun.Yoksa böle çok mutlu mesutum:) öptümm çok kocamannn ediicimm :)

Stil Direktoru dedi ki...

Aynen canım amin diyelim de olsun mucx