Sayfalar

22 Kasım 2010 Pazartesi

ENERGIE!!!!

Herkese iyi haftalar diliyorum.Pazar günüm harika bir şekilde geçti.Belgrat ormanının daha güzel bir bölümüne gittik. Bu defa orman ambiyansına uygun giyindiğimden ata bindim,koştum,hopladım,zıpladım ve hatta uçtum :) inanmazsınız diye fotoğrafladım :)Ben dün çok eğlendim.Tabiki 1 haftayı geçik bayram tatilinden sonra çalışmak biraz zor gelsede yinede kendimi çok enerji dolu hissediyorum.
Geçenlerde değişik aktiviteler yapmak istediğimi yazdığımda twitterdan bir çok kişi fikir verdi.Herkese teşekkürler.Bense kararımı cesaret isteyen sporlardan yana verdim.Yamaç paraşütü mesela :) Umarım en kısa zamanda cesaret isteyen bu sporlarla karşınıza çıkarım :) Herkese !! kucak dolusu bir sürü sevgiler kiss








Sweet: Bu sweet öğrencilik yıllarımdan kalma.Ankara kızılayda bir pasajdan almıştım.Eski birşey olduğu için ve farklı hatırlarımda üstümde olduğu için özel bir yeri var benim için.
Üst sweet:Arkadaşmdan hediye 
Jean:Top-shop
Ayakkabı:Converse

3 yorum:

Kürksever dedi ki...

Son kare muhteşem! Kırmızı sweatshirt, gerçekten de çok sweet:) Çok güzel!

MODA GEZGİNİ dedi ki...

belgrad ormanları çok güzell.oksijeni alınca,koşunca,ata binince enerjiyi topladın tabiki duygucum.blogun hoşuma gitti.izleyicin oldum:)

MODA DUYGUSU dedi ki...

@ coşkun evet bende çok severim son kareyi begenmene sevindim :)
@moda gezgini evet bi harika valla öyle bi toplamak topladım ki hemde :) tam gaz calısmaya basladım :) blogumu izlediğin için de tsk ederim :)