Sayfalar

30 Kasım 2010 Salı

KARİYER EĞİTİM KURUMU DEFİLESİ

Pazar günü Kariyer Eğitim Kurumu öğrencilerinin Wow otel'de gerçekleştirilen doğadan ilham aldıkları defilelerine davetliydim.Aksesuar ve bijuteri fuarından sonra soluğu Wow otel'de aldım.Ancak erteleyemeceğim özel bir programım olduğundan dolayı defileye kalamadım.Bende hem davetlerini geri çevirmemiş olmak,hemde tanışmak için defile öncesinde uğradım.Söylemeden geçemeyeceğim organizasyon gerçekten kaliteliydi.İstanbul Moda Haftasınında aynı kalite ve bilinçte geçmesini diledim hemen :)







Gömlek:Paul Smith
Etek:Ben diktim
Çorap:Penti
Ayakkabı:Secret Zone
Çanta:Vintage
Yüzükler:Euro moda
Kolye :Coquet

10 yorum:

tubiss dedi ki...

keşke kalabilseydiniz çünkü defileyi izlerken yabancı bir markanın defilesini izliyormuşum gibi hissettim o kadar başarılıydı :)

MODA DUYGUSU dedi ki...

bende çok isterdim kalmayı ama görselleri mailolarak iletti kariyer eğitim grubu :) Çok beğendim bende senin bloguna baktım da şimdi sen make up artist misin =)

tubiss dedi ki...

:) 2 haftaya inşallah olacağım oradayken hep keşke bir yerlerde blogger olsa diye dolandım ama bilsem hemen foto çekilirdim :)))

MODA DUYGUSU dedi ki...

kursamı gidiyorsun? evet karsılassaydk hemen cekılırdık klasik blogger işte :)

Adsız dedi ki...

Kendine yakışacak kıyafet ve aksesuarları doğru tercih edebiliyorsun.

MODA DUYGUSU dedi ki...

çok teşekkür ederim :)Tarzımı biliyorum sanırım :)

Adsız dedi ki...

ayrıca hangi mekanda ne giyeceğini biliyosun (bu yorum için diğer albümlerinide incelemek gerekir, inceledim). Öneriye hatta biraz ileri giderek küçük bi eleştiriye açıksan: Topuklu ayakkabilar bu fotografta ve diğer fotoğraflarında cok yakışıyor ancak farklı göz zevklerine de hitap etmek ve diğer ayakkabı tarzlarını da kendine yakıştırabildiğini göstermek için hiç olmazsa bir albümünde yere yakın ayakkabı giymeni isterdim. off çok uzun olmuş yaa.

MODA DUYGUSU dedi ki...

tekrar cok tesekkür ederim.Doğru kelimelerle oldugu sürece eleştiriye her zaman acıgım.Önerilerede :)
Aslında conversli postumda vardı :)
Genel olarak tercih etmesem de artık calısırken yada ayaklarım cok yorulmussa topukludan düz de giyiniyorum :)
Dip not: uzun yorumları daha cok sewıorm =)

Adsız dedi ki...

Demekki gözümden kaçmış, söylediniz ve o albümünüze de baktım. Önceki mesajımda mekan-kıyafet-aksesuar ve renklerin uyumundan çok iyi anladığınızı kastetmiştim ya. İşte o yorumu dogrularcasına bir fotografınıza rastladım hem de söylediğiniz albümde. Dikkat ettiğim bi noktayı paylaşmak isterim. Ayakkabı ve bindiğiniz atın renk uyumu. Burada gittiğiniz mekana göre ayakkabıyı tercih etmediğinize göre sahip olduğunuz nesnelerin rengine göre bineceğiniz atı seçtiğinizi tahmin ediyorum, yani farklı renkli atlar arasından kahverengiye bilinçsiz bir yöneliş te olabilir. Ben bu durumu belli bir seviyede iş uzmanlığına ulaşmın insanların sonradan kazanacağı bir yetenek olarak yorumluyorum. Ben birazcıkta genel uzmanlığınızı ve konumunuzu, bilinçaltı-kazanılmış yetenek olarak değerlendirmek istedim (farklı bakış açılarına da açık olduğunuzu varsayarak). Sizin bu konudaki fikrinizi merak ediyorum. Belirtmek isterim ki; Blog ve diger internet sitelerinde işinizle ilgili insanların fikirlerini ögrenere ve onlara cevap yazarak harcadığınız sınırlı zamanı boşa geçen zaman olarak değilde işinize harcadığınız zaman olarak görmenizi içtenlikle tebrik ederim. Bu durum sizin iş denince sadece alötyesi akla gelmeyen yani işini yaşamın zevkli bir parçası haline getiren yeniliklere ve gelişime açık birisi olduğunuzu gösterir. Madem uzun yorum seviyosunuz, ben de seviyorum da bu kez elim yoruldu :)

MODA DUYGUSU dedi ki...

Spor giyinmeyi çok fazla tercih etmesem de yerine göre giyinmeyi tercih ediyorum genelde.Tabi birde ruh halimde önemli :))
Converseli fotoğraflarımıda beğendiğin için teşekkür ederim.
giysilerimin renk uyumuyla mekan veya nesle ilişkisini düşünmüyorum .Özel bir durum yoksa tabi.Atın rengi ile ayakkabımın uyumu tamamen tesadüf.
Belki senin söylediğin gibi bilinçaltı bir yetenek :))
Evet insanlara yorum yazmak cevap vermek yada fikir vermek benim için hem işimin bir parcası hemde ben bundan keyif alıyorum.
Tüm gün insanlarla iletişim halindeyim.Sürekli yeni bilgiler öğreniyorum bu sayede :)
Tabi birde karşı tarafa katkı sağlıyor mutlu hissediyorum .
Sadece atolye de bütün gün takılsam mahalle arasında takılan bir terziden öteye gidemem .
Ama ben moda tasarım denildiği zaman akla gelen isimlerden olmak istiyorum.Bu amaç doğrultusunda bu yaşam stilini benimsemem ve sevmem gerekiyor.
Kaldı ki ben aşığım :))
Çook seviyorum
Elini yorduğum için ve upuzun yorumlar yaptıgın için yürekten teşekkür ediyorum.
Sevgilerimle